18 Ekim 2024 Cuma

Azgınlık yapan, haddi aşan, nereden geldiğini ve nereye gideceğini unutan kul ne kötüdür!

 

Peygamber Efendimiz (s.a.s) şöyle buyuruyor: “…Gaflete dalan, boşa zaman geçiren, kabirleri unutan kul ne kötüdür! Azgınlık yapan, haddi aşan, nereden geldiğini ve nereye gideceğini unutan kul ne kötüdür!...” ( Tirmizî, Sıfâtü’l-kıyâme, 17.)


Cumanız mübarek olsun.

11 Ekim 2024 Cuma

‘Bir Kızı Olmalı İnsanın; Dünya Bir Yana, Kızım Bir Yana’


11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü vesilesiyle canım kızımla birlikte ‘bir kızı olmalı insanın; dünya bir yana, kızım bir yana’ diyebildiğimiz kız evlatlarımız ile yarınlarımızı inşa edecek tüm çocuklarımıza sağlıklı, umut dolu bir dünya ve gelecek diliyorum.
https://drakifakca.blogspot.com/2024/10/bir-kz-olmal-insann-dunya-bir-yana-kzm.html?spref=tw

Bakara Suresi 148. Ayet

Yüce Rabbimiz şöyle buyuruyor: “Herkesin yöneldiği bir yön vardır. (Ey müminler!) Siz hayır işlerinde yarışın. Nerede olursanız olun sonunda Allah hepinizi bir araya getirir. Şüphesiz Allah her şeye kadirdir.” (Bakara Suresi 148. Ayet)

Cumanız mübarek olsun.

https://youtu.be/qE2OvLCNUYY

10 Ekim 2024 Perşembe

İstanbul Lepra Deri ve Zührevi Hastalıkları Hastanesi’nde 09.10.2024 tarihinde denetim gerçekleştirilmiştir.






Sağlıkta Kalite Standartları uyum düzeyini belirlemek amacıyla Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Verimlilik, Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı Değerlendiricileri tarafından hastanemizde 09.10.2024 tarihinde denetim gerçekleştirilmiştir.

Değerlendirme Ekibine denetlemeler süresince Hastane Yönetim Ekibi, Kalite Yönetimi Birimi çalışanları ve ilgili birimlerin kalite sorumluları eşlik etti. Bilgi ve tecrübe paylaşımının yanında, iyi uygulamaların yaygınlaştırılmasını amaç edinen kalite çalışmalarının yürütülmesinde, hastanemiz çalışanları yoğun gayret ve özveride bulunarak önemli katkılar sağlamıştır.

SKS Denetimi’nin, İstanbul Lepra Deri ve Zührevi Hastalıkları Hastanesi’ne hayırlar getirmesini dilerim. Bu süreçte özveriyle çalışan tüm değerli çalışma arkadaşlarımıza ve Bakanlığımızın kıymetli Değerlendirme Ekibi’ne çok teşekkür ederim.


5 Ekim 2024 Cumartesi

Burger King Açılışında Öğretim Üyesi Saldırıya Uğradı

Rize’de Siyonist İsrail destekçisi Burger King şubesi açılışı sırasında İsrail’i protesto eden Artvin Çoruh Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Kemal Sağlam saldırıya uğradı.
https://youtu.be/2ZOTs_BFwdo?si=srpdVXZiqRtUM3tp

4 Ekim 2024 Cuma

“Bir iyiliğe öncülük edene, o iyiliği yapanın kazanacağı kadar sevap verilir.” (Müslim, İmâre 133)


Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed sallallâhu aleyhi ve sellem şöyle buyuruyor:

“Bir iyiliğe öncülük edene, o iyiliği yapanın kazanacağı kadar sevap verilir.” (Müslim, İmâre 133)

Cumanız mübarek olsun.


2 Ekim 2024 Çarşamba

Doğum günü münasebetiyle iyi dilek ve tebriklerini ileten tüm dost, akraba, arkadaş ve değerli meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 


Doğum günü münasebetiyle iyi dilek ve tebriklerini ileten tüm dost, akraba, arkadaş ve değerli meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bilvesile sevdikleri ve sevenleri ile birlikte sağlıklı, mutluluk dolu ve başarılı nice yıllar diliyorum. Selam ve hürmetlerimi sunuyorum.