23 Aralık 2017 Cumartesi

Türkiye’nin kırmızı et üretimi yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 23.6, yılın dokuz ayında yüzde 11 azaldı.

TÜİK verilerine göre Türkiye’nin kırmızı et üretimi yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 23.6, yılın dokuz ayında yüzde 11 azaldı. Türkiye’nin toplam kırmızı et üretimi 2016 yılında 1 milyon 173 bin ton seviyelerindeydi. Yıllık kırmızı et tüketimi ise yaklaşık 1 milyon 350 bin ton. 177 bin tonluk açık da ithalatla giderilmeye çalışıldı.
http://www.haberturk.com/10-yilda-at-esek-ve-katir-sayisi-yari-yariya-azaldi-1766673-ekonomi?utm_source=newsletter&utm_medium=email

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder