17 Mart 2020 Salı

ATV'de yayınlanan Gel Dese Aşk, derhal yayından kaldırılmalıdır!


ATV'nin yeni dizisi Gel Dese Aşk'ta yaşananlar, skandaldır. Evli bir adam karısıyla sorun yaşıyor ve onu, kızının arkadaşıyla aldatıyor. Kızı yaşındaki biriyle beraber oluyor. Kızı da, babası onu terk etti diye arkadaşının babasına metres oluyor. Tüm bu yaşanan iğrençlikleri de aşk diye lanse ediyorlar.

Senaryosu Rahşam Çiğdem İnan'ın kaleminden çıkan; kadrosunda Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman ve Ertan Saban gibi oyuncuları bulunduran dizi, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizide Bahar (İlayda Çevik) ve Barlas'ın (Ertan Saban) yer aldığı bir sahnede; açık açık "orospu" ve "piç" kelimelerinin kullanması, çok rahatsız ediciydi!

Kemal Sunal'ın "eşşoğlueşşek" sözü bile sansürlenirken böylesine toplumun ahlak kurallarına aykırı küfürlere müsaade edilmesi; çocukları, gençleri bırakın yetişkinleri bile utandırmaktadır!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yayınlanan AŞK diye iğrençliklerin sunulduğu bu dizinin pek çok sahnesinde; Ayrıca, kadına yönelik psikolojik ve fiziksel şiddet de söz konusudur.

ATV'de yayınlanan Gel Dese Aşk, derhal yayından kaldırılmalıdır!

https://youtu.be/NSPEvkHrsJs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder