25 Nisan 2021 Pazar

#1915Olayları ile ilgili soykırım iftirasını asla kabul etmiyor, lanetliyorum!


ABD Başkanı Biden, 1915 olayları hakkında Ermeni Lobisi ile aynı dili konuşarak Türkiye-ABD ilişkilerine zarar veriyor. Sözde Ermeni soykırım yaftası yapacak milletler, kendi geçmişlerini iyi bilmeliler; tarihleri soykırım ve ırkçılık suçlarıyla dolu olanların art niyetli beyanları bizim için yok hükmündedir. Suriye, Irak, Afganistan ve onlarca İslam ülkesinde yıllardır maddi ve manevi soykırımın öncülüğünü yapan ABD ve başkanını kendi tarihlerine bakmaya davet ediyorum. İki yüzlü ve menfaat odaklı politikalarla, siyasi hesap ve popülist kararlarla tarihin gerçeklerini değiştiremezsiniz. Hem tarihsel dayanağı olmayan hem hukuki zeminde hiçbir karşılığı olmayan bu iftiralar, yok hükmündedir. Tarihi gerçekleri çarpıtan bu karar, Türk-Amerikan ilişkilerini olumsuz etkileyecektir.

#1915Olayları ile ilgili soykırım iftirasını asla kabul etmiyor, lanetliyorum. Tarihi gerçeklerle çelişen, deliller yerine lobiler üzerinden yürütülen 1915 olaylarına ilişkin bu kirli propagandayı kınıyorum.

Bizler insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile dil, din, ırk ayırmaksızın barış içinde yaşadık, yaşamaya da devam edeceğiz. #1915ArmenianLies #24Nisan1915 #1915Olayları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder