1 Ağustos 2021 Pazar

Bakırköy’de Ağaçlık Alanda Korkutan Yangın!

Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine ait ağaçlık alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yangın, saat 17.30 sıralarında Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerleşkesi ağaçlık alanda çıktı. Hastane ile 112 İstanbul İl Ambulans Komuta Kontrol Merkezi arasında bulanan bölgede kuru otlar ve ağaçlar, henüz bilinmeyen bir nedenler yanmaya başladı.

Çam ağaçlarıyla dolu olan ağaçlık arazide Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanı sıra Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Lepra Deri ve Zührevi Hastalıkları Hastanesi ve Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu da bulunuyor.

Yangına ilk müdahaleyi 112 çalışanları ile çevredeki vatandaşlar ve polis ekipleri yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. Yangının çıkış nedenine ilişkin çalışma başlatıldı.

https://youtu.be/igKETC5TKp8

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder