15 Temmuz 2022 Cuma

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6'ıncı Sene-i Devriyesi

 


#15Temmuz hain darbe girişimi; eşi benzeri görülmemiş bir ihanetin içinde olan asker kılığına girmiş FETÖ teröristlerinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin anayasal düzenine, seçilmiş Cumhurbaşkanı’na, Gazi Meclis’e ve Hükümete karşı yaptığı hain bir darbe kalkışmasıdır.

 

Millet iradesinin temsilcisi Gazi Meclisi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesini, Emniyet teşkilatımızın en önemli harekât merkezini bombalayan ve buralarda onlarca vatan evladının şehit olmasına zemin hazırlayan FETÖ ihanet çetesi, mensupları aracılığıyla devleti teslim alabileceklerini sanarak 15 Temmuz 2016 akşamı harekete geçenler, ertesi gün akşam olmadan sokağa dökülerek meydanları, havalimanları, yolları, köprüleri doldurarak ülkesine, milletine, istiklaline ve istikbaline sahip çıkan 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız tarafından hüsrana uğratılmış, milli iradeyi gasp etmek isteyen işbirlikçi hainlerin menhus emellerine ulaşmaları engellenmiştir.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6'ıncı sene-i devriyesi vesilesiyle FETÖ ihanet çetesinin hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyorum. Vatanımızın istiklali ve istikbali için hain darbe girişiminde tankların önüne yatarak darbecilere engel olan, kahramanlık ve mücadeleleriyle bir kez daha tarih yazan, öleceğini bilerek gözünü kırpmadan canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Fedakârlıklarını ve vatana adanmışlıklarını asla unutmayacağız. #15Temmuz destanı, milli iradeye karşı durulamayacağını ve hep birlikte her türlü vesayetin üstesinden geleceğimizi açıkça göstermiştir.

 

https://youtu.be/w47FDC3vCaw

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder