7 Temmuz 2022 Perşembe

Kim bir insanı öldürürse adeta bütün insanları öldürmüş gibi olur, kim de bir insanı yaşatırsa o bütün insanları yaşatmış gibi olur.


Konya Şehir Hastanesinde görevi başında silahlı saldırı sonucu alçakça katledilen Değerli meslektaşımız Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya’ya Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Ruhu şâd, kabri nur, mekânı cennet olsun. Kederli ailesine, sevenleri ile hekim camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. Bu menfur cinayeti lanetliyorum.  

Acımız büyük, öfkeliyiz ancak çaresiz değiliz. Güvenlikten geçmeden Adliye binasına, AVM’lere girilemeyen, uçağa binerken çantadan tırnak makası dahi çıkarılan, küpesi, piercingi var diye sınava giremeyen öğrencilerin olduğu ülkede hastanelere bıçakla, palayla, silahla elini kolunu sallayarak giriliyor. Bir kimse, güvenlik görevlisi dahi olsa bir hastaneye elini kolunu sallayarak silah ile girememeli. Bu tarz üzücü kayıpların ve olayların bir daha yaşanmaması için tüm hastaneler gözden geçirilmeli, tedbir açığı süratle giderilmelidir.  

https://youtu.be/2StFsULdh3Y  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder