7 Ağustos 2022 Pazar

İsrail'in dün Gazze Şeridi'ne başlattığı hava saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 15'e yükseldi.







İşgal devleti İsrail, savaş uçakları ile abluka altındaki Gazze'de bir kez daha çocukları ve masum insanları hedef almaya başlamıştır.

İsrail'in dün Gazze Şeridi'ne başlattığı hava saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 15'e yükseldi. Açıklanan son verilerle birlikte İsrail saldırılarında aralarında 5 yaşında bir çocuğunda bulunduğu 15 kişi yaşamını yitirdi, 125 kişi de yaralandı.

Hukuk ve ahlaktan yoksun bu işgalci zihniyet ‘güvenlik' politikası adı altında zulümlerini tüm dünyanın gözü önünde sürdürmeye devam ediyor. Kendini insan hakları savunucusu olarak ilan eden batı sessiz, insanlık sessiz, zulüm karşısında hiç susmaması gereken Müslümanlar da sessiz!

Saldırılarda çocuklar dahil, sivillerin yaşamlarını kaybetmelerini kabul edilemez buluyorum. 

İsrail’in bu zulmü, Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in “Yıkılasın İsrail enkazını göreyim, sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim” dizelerinin haklılığını tekrar tekrar ortaya koyuyor.

Saldırıları sürdüreceğini açıklayan işgal rejiminin aralarında çocukların da bulunduğu mazlum Filistinlileri hedef alan bu katliamlarını şiddetle kınıyorum. Saldırılarda vefat eden Filistinli kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Çocuklar uyurken susulur, ölünce değil! Ya Kahhar!

Allah'ın, meleklerin ve tüm masumların laneti, zalimlerin üzerine olsun. Amin.

#GazzeAteşAltında #GazaUnderAttackk #FreePalestine

https://youtube.com/shorts/UkmxvfDABiM?feature=share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder