15 Temmuz 2023 Cumartesi

15 Temmuz Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Yâd Ediyorum



FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti. 15 Temmuz ihanet girişimini gerçekleştiren FETÖ terör örgütü mensubu teröristlere karşı tek yürek olan necip milletimiz, vatanına, devletine ve bayrağına sahip çıkarak ikinci bir İstiklal Mücadelesi vermiştir. Milli iradeyi gasp etmek isteyen işbirlikçi hainlerin menhus emellerine ulaşmaları engellenmiştir. O gece 251 vatan evlâdı şehit olmuştur. 2 bin 193 kardeşimiz de yaralanarak gazilik payesi elde etmişlerdir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7'inci sene-i devriyesi vesilesiyle FETÖ ihanet çetesinin hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyorum.

Vatanımızın istiklali ve istikbali için hain darbe girişiminde tankların önüne yatarak darbecilere engel olan, kahramanlık ve mücadeleleriyle bir kez daha tarih yazan, öleceğini bilerek gözünü kırpmadan canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Ruhları şâd olsun.

Vatanımızın bekası ve milletimizin bağımsızlığı uğruna o gece darbecilere meydan okuyan kahraman gazilerimize ve 15 Temmuz destanını yazan aziz vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyor; hayırlı, huzurlu, sağlıklı uzun ömürler temenni ediyorum. 15 Temmuz destanı, milli iradeye karşı durulamayacağını ve hep birlikte her türlü vesayetin üstesinden geleceğimizi açıkça göstermiştir.

https://youtu.be/KiXaxkGBz4Y

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder