15 Temmuz 2024 Pazartesi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun


Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. #15Temmuz hain darbe girişimi; eşi benzeri görülmemiş bir ihanetin içinde olan asker kılığına girmiş FETÖ teröristlerinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin anayasal düzenine, seçilmiş Cumhurbaşkanı’na, Gazi Meclis’e ve Hükümete karşı yaptığı hain bir darbe kalkışmasıdır.

Milli iradeyi gasp etmek isteyen işbirlikçi hainlerin menhus emellerine ulaşmaları engellenmiştir. O gece 251 vatan evlâdı şehit olmuştur. 2 bin 193 kişi de yaralanarak gazilik payesi elde etmişlerdir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8'inci sene-i devriyesi vesilesiyle FETÖ ihanet çetesinin hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyorum.

Vatanımızın istiklali ve istikbali için hain darbe girişiminde tankların önüne yatarak darbecilere engel olan, kahramanlık ve mücadeleleriyle bir kez daha tarih yazan, öleceğini bilerek gözünü kırpmadan canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

https://youtu.be/DcXiwL81mAg?si=Me2e7I6rIpYBra1l

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder