8 Mayıs 2022 Pazar

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun” şu sözleri yüreklere kazındı: "Annen yok, kimsen yok!"


"Cennet, Annelerin ayakları altındadır" Hadis-i Şerif’ine muhatap olan, sonsuz sevgileriyle hayatlarımıza mutluluk katan, üzerimizde büyük hakları olan, sevgi, sabır ve merhamet dolu yürekleriyle hayat yolunda her zaman yanımızda olup haklarını asla ödeyemeyeceğimiz başta Rahmet-i Rahman’a kavuşmuş olan sevgili annem olmak üzere; sevgisi, emeğiyle dünyamızı renklendiren doğurmuş, doğurmamış, doğurduğunu bağrına basmış, doğurmadığını bile bağrına basmış, kendi anne olan, vicdanı anne olan, ruhu anne olan, kocaman yürekli kadınların #AnnelerGünüKutluOlsun.

Sebeb-i hayatımız anneler günü vesilesiyle annelerin ve evlatların mutlu olduğu, katliamların, şehit haberlerinin, acı ve gözyaşının olmadığı Türkiye özlemiyle hayatlarını ailelerine siper eden tüm anneleri saygıyla anıyorum. Ahirete irtihal etmiş başta Şehit Anneleri olmak üzere tüm annelerimizi rahmetle yâd ediyorum.

Karşılıksız sevginin, şefkatin, fedakârlığın, emeğin, merhametin ve sabrın mimarları, en kıymetlimiz, yaşayan annelerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.    

https://youtube.com/shorts/SoflvbPAJrA?feature=share


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder