1 Aralık 2023 Cuma

Dr. Ahmet-Ayşe Ayyıldız Engelsiz Yaşam Merkezi Hizmete Açılıyor

Hayırsever iş insanı, değerli meslektaşım Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Ayyıldız’ın bağışlarıyla yatırımı tamamlanan Dr. Ahmet-Ayşe Ayyıldız Engelsiz Yaşam Merkezi’nin törenle açılışı, bugün (1 Aralık Cuma) - 15.30’da gerçekleştirilecektir. 1426.00 m² kapalı alanı, engelsiz parkı, 619 m² açık alana sahip hobi bahçesinin yer aldığı Engelsiz Yaşam Merkezi’nin yapımı kısa sürede tamamlandı. Dersliklerin yer aldığı muazzam projenin içinde; çok amaçlı salon, engelli rehabilitasyon havuzu, spor salonu, bakım odaları, engelsiz kahvesi, sağlık ünitesi bulunmaktadır. Çok fonksiyonlu yaşam merkezi, özel misafirlerine 20 farklı alanda atölye, kurs, terapi, özel eğitim, bakım ve teknik destek hizmetleri sunacaktır.

Engelli bireyler, Dr. Ahmet-Ayşe Ayyıldız Engelsiz Yaşam Merkezi ile hayatın içinde olacaklar. Burada onlara aşçılık, seramik, spor, drama, kilim dokuma, e-kpss, bağlama ve ses, bilgisayar gibi daha birçok alanda kurs imkânı sağlanacaktır. Ayrıca psikolojik ve pedagojik danışmanlık, oyun terapisi, dil ve konuşma terapisi, fizyoterapi, hidroterapi gibi özel eğitim ve terapi hizmetleri sunulacaktır. Diğer taraftan bakım ve teknik destek hizmetleri kapsamında engelli nakil, evde bakım, kuaför, akülü araç şarj istasyonları gibi imkânlarla da hizmet edilecektir.

Dr. Ahmet-Ayşe Ayyıldız Engelsiz Yaşam Merkezi’nin güzide ilçemiz Sultanbeyli ve İstanbul'a hayırlı olmasını diliyorum. Bağışlarıyla bu eserin şehrimize kazandırılmasında büyük katkılarından dolayı kıymetli iş insanı, değerli meslektaşım Psikiyatri Uzmanı Dr. Ahmet Ayyıldız’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ahirete irtihal eden Ayşe Ayyıldız hanımefendi başta olmak üzere tüm geçmişlerimize  Allah'tan rahmet, aileleri ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.  Ruhları şâd, kabirleri nur, mekânları cennet olsun. 

https://youtube.com/shorts/51RTbx4vSLo?feature=share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder