4 Kasım 2023 Cumartesi

Allah seni kahreylesin ey İsrail, Allah Seni kahreylesin ey ABD! Zalimler için yaşasın cehennem!


Emperyalistlerin desteğini arkasına alan katil İsrail, Gazze'de 21. yüzyılın soykırımını yapıyor! Siyonist İsrail'in Gazze'de binlerce hasta ve sivilin bulunduğu Şifa Hastanesi yerleşkesinin giriş kısmına düzenlediği bombalama, Refah Kapısı’na giden ambulansların bombalanmasıyla aynı zamana denk geldi ve İsrail, bugün ambulans konvoylarını 3 kez bombaladı. Peş peşe gelen saldırılarda çok sayıda sivil hayatını kaybederken, bölgeden gelen ilk görüntüler yaşanan vahşeti gözler önüne serdi. Gazze Şifa Hastanesi’nin önü adeta can pazarı! Çok sayıda Şehid ve yaralı var...

Terör devleti İsrail, hiçbir insani ve ahlaki değer dinlemiyor. İnsanlık dışı bu barbarca katliam ve suçlar, insan haklarına önem verdiğini savunan ülkeler başta olmak üzere uluslararası toplumun gözleri önünde işleniyor. Sivillerin, ambulansların, doktorların, hastanelerin her zaman korunması gerekiyor. İşgalci İsrail'in Gazze'de hayata geçirdiği bu insanlık dışı vahşi saldırılar, hiçbir gerekçeyle savunulamaz, hiçbir gerekçeyle meşru kılınamaz. Dünyanın gözleri önünde çocuk, kadın, sivil demeden bir millet yok edilirken dünya sessiz, İslam dünyası kör ve sağır!

Ey Siyonist İsrail, yerle yeksan olasın! Ahınız bütün insanlara bulaştı, kainat bu yükü kaldıramaz… Tarih bunu unutmayacaktır! Masum insanların, özellikle çocukların kanı yüzyıllarca İsrail’in, Gazze kasabı Netenyahu’nun elinde ve peşinde olacaktır. Allah seni kahreylesin ey İsrail, Allah Seni kahreylesin ey ABD! Zalimler için yaşasın cehennem!

#FreePalaestine #GazaGenocide #GazzeUnderAttack #FilistinDireniyor #IsraelTerorrist

https://youtube.com/shorts/hxmrFNnpFos?feature=share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder