16 Kasım 2023 Perşembe

Şeyh Ahmet Yasin'in Mektubu: Allah'ım Ümmetin Suskunluğunu Sana Şikâyet Ediyorum!

İnsanlık tarihinin şahit olduğu en büyük zulümlerden biri bugün Filistin’de, Gazze’de yaşanıyor. Bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden masum insanlar vahşice katlediliyor. Evler, camiler, okullar ve hatta hastaneler acımasızca bombalanıyor. Bütün dünyanın gözü önünde büyük bir insanlık suçu işleniyor. Binlerce masum insan aynı anda can verirken insaf ve vicdanını kaybetmiş dünya bu soykırımı sadece seyrediyor.

İnanıyoruz ki her karanlık gecenin nurlu bir sabahı vardır. Müslümanların bugün yaşadığı sıkıntılar elbet sona erecek, zalimler dünyada da ahirette de acı bir akıbete maruz kalacaktır. İnananlar, Allah’ın yardımıyla mutlaka galip gelecektir.

Bu mübarek Cuma gününde Rabbimize el açıp şöyle niyaz ediyoruz: 

Allah’ım! Bütün dünyanın gözü önünde topluca katledilen mağdur ve mazlum Filistinli kardeşlerimize yardım eyle!

Yeryüzünde zulme uğrayan tüm mazlumlara imdat eyle! Vatanımızı, milletimizi ve bütün insanlığı her türlü kötülükten muhafaza eyle!

Başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere, ezilen, horlanan, zulmedilen, katledilen Müslümanların üzerinden inkârcı zalimlerin baskısını, zulmünü kaldır Allahım! 

Alçakça yöntemlerle Filistinli kardeşlerimizi katletmeye devam eden ve Gazze'de tarihin en acımasız soykırımını gerçekleştiren Siyonist zalimleri yerin dibine geçir Allahım!

İnkârcı Siyonist zalimlerin ve onların hamisi ve en az onlar kadar zalim Amerikalı emperyalistlerin insanlar ve inananlar için hazırladığı tüm tuzakları boşa çıkar! Onların tuzaklarını kendi başlarına geçir Allahım!

Ey mazlumların Rabbi! Zalimler güruhuna karşı, mazlum Gazzeli kardeşlerimize ve yüreği onlarla birlikte çarpan, onlarla birlikte ağlayan, onlarla birlikte kanayan şu Müslümanlara yardım et!

Kahraman Gazzeli mücahidleri sahipsiz bırakma! Onların ayaklarını sabit kıl!

Zalim inkârcıları, Siyonist katilleri ve küresel zorbaları kahr u perişan eyle!

İnkârcı ve işgalci zalimlere, Siyonist katillere ve destekçilerine çetin ve şiddetli azabını, gazabını ve yakalamanı göster!

Ve yâ Rabbi, Biz inananları bağışla! 

Rahmetini esirgeme üzerimizden…

Amin! Ve selâmün ale’l-murselîn ve’l-hamdü lillâhi Rabbi’l- âlemîn.

Tüm şehidlerimiz için, özellikle Gazze'de şehid düşen kardeşlerimiz için El-Fâtiha!

Cumanız mübarek olsun.

https://youtu.be/HMH3cLIXv60?si=BBeFpfdNTg-bfcQS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder